Dit zijn de vakantieplannen van Hugo de Jonge

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ook Hugo de Jonge (43) heeft zijn eerste vaccinatie gekregen. Een pfizer-prik in zijn linkerarm. ‘Chef-corona’ vindt het een feestelijke dag: ,,Een moment van opluchting” en is al vakantieplannen aan het maken…

,,Wat heeft u nou het meest gemist?” vraagt Dries Roelvink vanuit RTL Boulevard. ,,Nou heel veel dingen die iedereen heeft gemist”, begint Hugo. ,,Samen uiteten gaan, met Mireille bijvoorbeeld, je ouders knuffelen. Dat zou ik heel fijn vinden” aldus de vicepremier. ,,Heeft u nog plannen om het land uit te gaan?”

‘Lekker kamperen’

,,Ja! Ja, dat wil ik wel”, antwoordt de Jonge enthousiast. ,,Ik hoop dat het kan natuurlijk. Werk houdt niet goed rekening met vakantie, en het virus al helemaal niet!” Maar mocht zijn werk het toelaten: ,,Dan gaan we een paar weekjes naar Italië, lekker kamperen.” Dries nodigt zichzelf uit in de tent van Hugo en hij is van harte welkom. ,,Dat zou ik hartstikke gezellig vinden! Dat zou leuk zijn, Dries!” aldus de enthousiaste Hugo.

Inmiddels zijn er zo’n tien miljoen prikken gezet in Nederland. Zo’n vijftig procent volwassen in een land hun eerste vaccinatie gekregen.

Tags

COVID-19HUGO DE JONGEVACCINATIEVAKANTIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck