DIT zijn de vrouwen van de Oranje-spelers

DIT zijn de Oranje dames
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De strijd om de titel voor het WK voetbal is begonnen en dat betekent natuurlijk ook een nieuwe generatie van voetbalvrouwen. Wij hebben ze op een rijtje gezet!

Mikky Kiemeney

Mikky is samen met middenvelder Frenkie de Jong. Ze komt uit Den Bosch en hockeyde in deze stad op hoog niveau. Het jonge stel leerde elkaar kennen op school en inmiddels zijn ze zelfs verloofd. Qua looks is Mikky in ieder geval een ware voetbalvrouw in de dop!

Annekee Molenaar

Annekee is de vriendin van Matthijs de Ligt. Ze is de dochter van oud-voetballer en advocaat Keje Molenaar. De liefde voor voetbal heeft hij vast aan zijn dochter doorgegeven, want zelf heeft hij ook een aantal jaren op hoog niveau gevoetbald. Annekee is een echt model om te zien; toch heeft ze ervoor gekozen om haar modellencarrière op een lager pitje te zetten.

Sarena Noppert

Sarena is de prachtige vrouw van Oranje-keeper Andries Noppert. Ze zijn al een aantal jaren samen stapten in 2019 in het huwelijksbootje. In maart 2022 verwelkomden de twee hun eerste kindje, een zoon genaamd Daan.

Laura Benschop

Laura is samen met Davy Klaassen. Maar net zoals de andere voetbalvrouwen is de dame wel meer dan alleen de vriendin van de voetballer. Ze is model en ze was één van de twaalf dames die schitterde op het podium van Miss Nederland 2017.

Maar daarnaast heeft ze criminologie in Canada gestudeerd. Ze is dus niet ‘alleen’ een knap model, maar een echte ‘beauty and the brains’.

Doina Turcanu

En ook Doina Turcanu, de vriendin van Stefan de Vrij, is model. Ze is Junior Accounting Officer in Amsterdam, en op haar Instagram pagina zien we vooral zonnige kiekjes uit Italië.

Noa van der Bij

Noa van der Bij is de vriendin van Cody Gakpo. Na een HBO-studie aan de Avans Hogeschool is Noa een andere ingeslagen: ze is junior booker bij Cachet Models.

Candy-rae Fleur

Candy-rae is de vrouw van Daley Blind. In 2019 stapten ze in het huwelijksbootje en in datzelfde jaar werden ze ouders van zoontje Lowen. Het was in februari dit jaar weer raak, het stel kreeg toen een dochtertje.

Zelf heeft ze een carrière als danseres en model en zegt graag dat zij geen voetbalvrouw is, maar Daley een dansman.

Sem Smit

Sem Smit is samen met Steven Bergwijn. Ook zij hebben een kindje samen.

Talia

Talia is de vrouw van Vincent Janssen. De twee leerden elkaar middenin de corona periode kennen en de liefde tussen hen bloeide al snel op. Afgelopen voorjaar stapten Vincent en Talia in het huwelijksbootje.

Dayenne Huipen

Dayenne Huipen is de vriendin van Justin Bijlow. Vijf jaar geleden kwam ze in de FHM top 500 terecht. Justin heeft Dayenne overigens niet veroverd door zijn status als voetballer. Nog voor hun eerste date gaf de dame aan niet eens te weten dat Justin de keeper van Feyenoord is.

Rosa Schmidt

Rosa Schmidt is de vriendin van Teun Koopmeiners. Rosa en Teun leerden elkaar kennen bij AZ, waar Teun een lange tijd gevoetbald heeft.

Rike Nooitgedagt

Rike Nooitgedagt is de vrouw van Virgil van Dijk. Ze werkte in het verleden als Sales Manager in de kledingindustrie en verkocht verschillende merken kleding aan modewinkels in Nederland. Zij gaf haar veelbelovende carrière op, om met haar man mee te kunnen gaan naar Scotland en later Engeland.

Nikki van Esch

Nikkie van Esch is de vrouw van Wout Weghorst. Het koppel kent elkaar al sinds de middelbare school en hebben drie kinderen samen.

Afgeschermd

De Instagram pagina’s van een aantal WK-babes zijn afgeschermd. Dit gaat om Lizanne van Zutven, Nadine Bamberger, Jaimy Kenswiel, Kaylee Ramman, Ricarda de Roon en Blossom de Weerd.

De Oranje-spelers Memphis Depay, Tyrell Malacia, Jurriën Timber, Jeremie Frimpong, Xavi Simons en Kenneth Taylor zijn nog vrijgezel.

Tags

ORANJEVOETBALVROUWENWK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck