Dit zou Bridget anders doen in volgende relatie

Bridget Maasland
Door: DitjesenDatjes
25-03-2020

De relatie met André Hazes (26) was voor Bridget Maasland (45) hectisch en bewogen. Ze was heel erg verliefd, maar de relatie eindigde net zo abrupt als die begon. Aan Beau Monde vertelt de presentatrice hoe ze terugkijkt op de relatie.

‘Meer privé gehouden’

Spijt van de relatie zelf heeft ze niet, vertelt ze aan het tijdschrift. Maar toch zou ze dingen niet op dezelfde manier hebben gedaan. ,,Maar met alles eromheen zou ik anders zijn omgegaan. Daarmee bedoel ik dat we dingen meer privé hadden gehouden.” Nu plaatsten André en Bridget heel veel foto’s van elkaar op sociale media en hun volgers, fans en media smulden ervan. Later gaven ze de media de schuld van hun break-up, maar nu ziet Bridget dus in dat ze daar zelf ook een aandeel in heeft gehad.

Programma over pesten

Doordat ze al die foto’s op Instagram postten, kwamen er veel reacties op hun relatie. Positief, maar veel ook negatief. ,,Gelukkig sta ik sterk in mijn schoenen en heeft mijn zoon er niets van meegekregen: de reacties op zijn social media had ik afgeschermd”, zegt Bridget nu. Toch hebben al die reacties iets met haar gedaan, want ze wil nu een programma maken over online pesten. ,,Vroeger gebeurde het pesten op straat of op school. Nu gebeurt het online en is het bereik gigantisch. Voor mensen die zoiets ervaren en minder sterk zijn dan ik, wil ik iets betekenen.”

Meer DenD