Dochter Constantijn en Laurentien in het geheim vertrokken naar Wales

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gravin Leonore, de jongste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, zet haar opleiding voort in het buitenland. In het diepste geheim is ze vertrokken naar Wales, waar ze het middelbaar onderwijs volgt aan het UWC Atlantic College, dezelfde school als haar nicht prinses Alexia.

Leonore is recent vertrokken naar Wales om haar middelbare school af te maken op het UWC Atlantic College. Zoals de traditie voorschrijft, werd de gravin door de tweedejaars ontvangen met muziek, gejoel en geklater op pannen. Ook haar nichtje Alexia was van de partij, meldt weekblad Story.

95.000 euro

Hoewel Leonore in het geheim is vertrokken, was het te verwachten dat het vroeg of laat uit zou gaan lekken. Toch willen Constantijn en Laurentien niets kwijt over de keuze van Leonore om naar het buitenland te vertrekken. ,,Hierover doet de Rijksvoorlichtingsdienst geen mededelingen”, laat de Rijksvoorlichtingsdienst namens het paar aan Story weten.

Vermoed wordt dat het zwijgen te maken heeft met het feit dat er maar liefst 95.000 euro voor de twee jaar durende opleiding moet worden betaald. Een bedrag dat alleen voor de rijken is weggelegd.

Eloise enige in Nederland

Ook Claus-Casimir, de broer van Leonore, maakte zijn middelbare school af in het buitenland. Hij vertrok twee jaar geleden naar Schotland om zijn opleiding te vervolgen aan Gordonstoun. Eloise is de enige van de drie kinderen van Laurentien en Constantijn die haar middelbare school wél in Nederland afmaakte.

Tags

CLAUS-CASIMIRELOISE VAN ORANJEGEHEIMPRINS CONSTANTIJNPRINSES ALEXIAPRINSES LAURENTIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck