Dochter Kourtney Kardashian terug op TikTok na verbanning

Door: DitjesDatjes
26-11-2021

Penelope Disick, de 9-jarige dochter van Kourtney Kardashian en haar ex-vriend Scott Disick, is weer terug op TikTok nadat ze eerder door het sociale medium werd verbannen vanwege het overtreden van de huisregels. Dat meldt The Mirror.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Penelope en haar nichtje North West, de oudste dochter van Kim Kardashian en Ye, postten een video op Kourtneys TikTok account waarin ze dansten op het nummer Meet Me At Our Spot. Het filmpje is inmiddels miljoenen keren bekeken en geliked.

Eerder werd Penelope verbannen omdat een filmpje van haar gedeeld werd door een andere TikTok-gebruiker, podcast-presentatrice Amanda Hirsch. Amanda’s volgers maakten vervolgens melding van Penelopes video, omdat de app voor kinderen vanaf 13 jaar is en er dus een regel werd overtreden.

“Als we erachter komen dat een kind onder de 13 jaar gebruik maakt van onze service verwijderen we hen,” aldus een woordvoerder van TikTok. Penelope mag nu alleen iets posten onder toezicht van haar ouders op een van hun accounts, iets wat door een van hen geverifieerd dient te worden voor het geplaatst wordt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD