Dochter Milika verbreekt contact

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Milika Peterzon heeft moeilijke jaren achter de rug. Ze heeft verschillende beperkingen overgehouden aan de dubbele hersenbloeding die ze in 2014 kreeg. Daarnaast is haar relatie met Jurgen Smit op de klippen gelopen. Al die tijd kreeg ze veel steun van haar dochter Kiki, maar de afgelopen vier maanden hebben de twee geen contact meer gehad.

Geboorteland

,,Wij hebben geen contact meer gehad sinds zij met haar zoon in augustus is weggegaan”, vertelt Milika aan weekblad Weekend. Vier maanden geleden vertrok Kiki met haar zoontje Jesse naar haar geboorteland Griekenland. Waarom Kiki is weggegaan, weet de voormalig Hart van Nederland-presentatrice niet precies. ,,Ik denk dat zij, na een aantal erg hectische jaren waarin ze mij bijstond tijdens en na mijn hersenbloeding, rust en ruimte voor zichzelf nodig heeft. En ik snap dat. Het is allemaal niet makkelijk geweest.”

Kiki heeft haar moeder tijdens de moeilijke periode erg gesteund. Na de hersenbloedingen zat Kiki 24 uur per dag aan het ziekenhuisbed van haar moeder. Ook heeft Milika nadat het uit ging met Jurgen een tijd bij haar dochter en kleinzoon gewoond.

Rust

Hoewel haar dochter al maanden geen contact heeft gezocht, is Milika niet boos. ,,Iedere moeder en dochter krijgen vroeg of laat weleens ruzie. Dat is bij ons niet anders. Het enige wat voor mij telt, is dat zij gelukkig is en mijn kleinzoon Jesse ook. Als dat nu even zonder mij is, dan is dat maar zo.” De oud-presentatrice vertelt dat Kiki momenteel op Kreta woont. ,,Ik was ooit met haar in Griekenland en toen zag ik een twinkeling in haar ogen die ik in Nederland nog nooit gezien had. Zij is daar oprecht gelukkig. Dus ik hoop dat zij de taal snel onder de knie krijgt en er haar rust vindt.

Tags

CONTACTDOCHTERGRIEKENLANDKIKIKLEINKINDMILIKA PETERZON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck