Dochter Poetin nog steeds in Nederland? ‘Perceel in Duivendrecht gekocht’

Dochter Poetin koopt land in Duivendrecht
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat Maria, de oudste dochter van Poetin, haar penthouse in Voorschoten te koop zette, bleef het onduidelijk of ze nog in Nederland woont of inmiddels weer teruggekeerd is naar haar geboorteland. Maar volgens BekendeBuren heeft ze in het geheim een perceel in Duivendrecht heeft gekocht. Woont ze dan toch nog in Nederland?

Maria en haar man Jorrit Faassen kochten in 2009 een luxe penthouse in Voorschoten, die ze een aantal jaren geleden te koop hebben gezet. Het pand heeft een lange tijd te koop gestaan en het stel leek het maar niet verkocht te krijgen. Of ze de woning uiteindelijk hebben verkocht is nog altijd onduidelijk.

Winst 1,2 miljoen euro

Het stel beschikte ook nog over een tweede woning in Voorschoten, die ze in dezelfde tijd te koop hebben gezet. Dat appartement is wel verkocht, waarmee ze een winst behaalden van ruim 1,2 miljoen euro, zo meldt BekendeBuren.

In het geheim bouwgrond gekocht

Door de oorlog in Oekraïne vragen velen zich af of de dochter van Poetin nog steeds in Nederland woont. De gevolgen van de oorlog zullen namelijk ook voor Nederland gigantisch zijn. Er wordt zelfs al gesproken van een economische meltdown.

Toch lijkt het erop dat Maria nog altijd in Nederland woont. Volgens BekendeBuren heeft ze een stuk grond in Duivendrecht gekocht om daar een pand op te kunnen bouwen. Wat zij met de bouwgrond gaan doen is niet bekend. Maar omdat het perceel zich bevindt in een woonwijk, is het denkbaar dat er een woning op gebouwd wordt.

Kavel dochter Poetin Duivendrecht

Tags

GEHEIMMARIA POETINOEKRAÏNEONTHULDOORLOGPOETINRUSLANDVLADIMIR POETIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck