Dochter prins Albert geeft eerste optreden als zangeres

Dochter Albert maakt debuut als zangeres
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een beetje royal en een beetje Hollywood: Jazmin Grace Grimaldi, het oudste buitenechtelijke kind van prins Albert, droomt van kleins af aan al van een zangcarrière. Die droom is eindelijk uitgekomen: op Instagram deelt ze haar eerste optreden als zangeres.

Jazmin woont in Amerika en ontmoette haar vader voor het eerst toen ze elf jaar was. Sindsdien heeft ze een goede band met hem. Jazmin post zelfs zo nu en dan foto’s van de tweeling op social media.

Grace Kelly

Het liefst treedt Jazmin in de sporen van de grootmoeder naar wie ze is vernoemd, Grace Kelly. En dan niet als vorstin van Monaco, maar als actrice. Daarnaast droomt Jazmin al haar hele leven van een zangcarrière.

Eerste optreden

,,Als je wordt gevraagd om de aftrap van het GP-weekend te zingen, pak je die IPhone en zing je”, schrijft Jazmin in Instagram Stories. Ze zingt het nummer Flowers van Miley Cyrus en het publiek zingt vrolijk mee.

Applaus

Omdat Jazmin het zo naar haar zin heeft op het podium, geeft ze in de avond nog een optreden. ,,Ronde twee”, deelt Jazmin. Ook nu krijgt ze een groot applaus van het publiek.

Tags

JAZMIN GRACE GRIMALDI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck