Dochter prins Andrew in het geheim getrouwd

Beatrice
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Prinses Beatrice, de dochter van prins Andrew, is tijdens een geheime ceremonie getrouwd met vastgoedontwikkelaar Edoardo Mapelli Mozzi. Het stel gaf elkaar het ‘ja-woord’ in het kasteeltje in Windsor. Zowel prins Andrew als koningin Elizabeth waren erbij, zo meldt The Daily Mail. 

‘Van uitstel komt afstel’

De trouwerij zal eigenlijk op 29 mei hebben plaatsgevonden. Echter, gooide het coronavirus roet in het eten. Vanaf het moment dat het uitstel werd aangekondigd, is er niks meer gezegd over een nieuwe datum.  Er gingen zelfs geruchten dat er helemaal geen nieuwe bruiloft meer zou plaatsvinden. 

Koningin aanwezig

Nu zijn er toch foto’s opgedoken van een koningin Elizabeth en haar echtgenoot the Duke of Edinburg, onderweg naar de trouwerij. De grootouders van de bruid zaten een tijd geïsoleerd wegens het coronavirus. De koningin droeg een blauw, groenige jurk.

Prins Andrew aanwezig

Het bleef niet bij alleen bij de grootouders van de brui. Ook haar ouders waren aanwezig bij de bruiloft. Hoewel prins Andrew in een behoorlijke mediastorm verkeerd, was hij erg opgetogen voor de bruiloft van zijn dochter. 

Door het coronavirus zijn enkel bruiloften van ongeveer dertig man toegestaan. 

Tags

ANDREWBRITS KONINGSHUISBRITSE KONINGSHUISKONINGIN ELIZABETHPRINS ANDREWQUEEN ELIZABETH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie