Dochter Rico Verhoeven in rolstoel naar school na breken rug

Dochter Rico Verhoeven breekt rug
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een groot drama voor Rico Verhoeven en Jacky Duchenne: hun 10-jarige dochter Mikayla brak haar rug doordat ze van een klimrek viel. Het ongeluk gebeurde begin deze maand, en Jacky geeft een update hoe het nu met haar gaat.

Toen het ongeluk gebeurde, was Jacky enorm aangeslagen en deelde het verschrikkelijke nieuws op Instagram. ,,Mikayla is op school gevallen van een klimrek. De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons twee maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken”, schreef de bezorgde moeder op Instagram.

‘Ze gaat in een rolstoel naar school’

Maar hoe gaat het nu met Mikayla? ,,Ze gaat gewoon naar school, maar wel in een rolstoel”, vertelt Jacky aan RTL Boulevard. Naar omstandigheden gaat het goed, maar ze slaapt nog steeds in een ziekenhuisbed in de woonkamer.

Mikayla is blij dat ze naar school kan, maar moet wel veel activiteiten missen. ,,Ik heb een soort geïrriteerde prepuber thuis. We gaan vrijdag bijvoorbeeld schaatsen en zij kan niet mee”, vertelt Jacky, die meeleeft met haar dochter.

Rico in Los Angeles

Vader Rico was op het moment dat het ongeluk gebeurde in Los Angeles. Hij had net voet op Amerikaanse bodem gezet of hij vloog alweer terug naar Nederland. Hij wilde bij zijn dochter zijn en voor haar kunnen zorgen. ,,Hij was 1,5 dag teruggevlogen, want de volgende dag vloog hij alweer terug naar Amerika”, aldus Jacky.

Maar gelukkig vliegt Rico volgende week weer terug naar Nederland zodat hij er ook voor zijn dochter kan zijn. ,,Volgende week gaat ze naar haar vader. Dan mag hij voor haar zorgen.”

Tags

DOCHTERTJEDRAMAJACKY DUCHENNEONGELUKRICO VERHOEVENUPDATE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck