Dochter Robert Schoemacher is nu al een topmodel

Robert Schoemacher
Door: Molly Baas
07-08-2018

De dochter van cosmetisch arts Robert Schoemacher en zijn vrouw Claudia spreekt drie talen, kan zingen en acteren én is beeldschoon. Livia Schoemacher is slechts tien jaar oud, maar heeft nu een al goede kans op een grote carrière.  „Nadat we foto’s naar een modellenbureau hadden opgestuurd, kreeg ze in no time opdrachten”, vertelt haar vader Robert trots.

Het mooiste meisje van de klas

Haar ouders hadden zich niet verbaasd toen hun dochter model wilde worden, zowel Claudia als Robert hebben ervaring met schoonheid. Daarom steunen de ouders van Livia haar ook compleet, wat loont, „Claudia en ik zagen zelf natuurlijk ook hoe bijzonder ze is. Haar eerste opdracht was voor het tijdschrift Knippie en ze verscheen al meteen op de cover”, vertelt de trotse cosmetisch arts aan Privé.

Livia wil graag model worden, maar houdt ook erg van zingen en acteren. Daarom maakt het haar niet uit of ze nu in films acteert of op de planken staat in het theater. Volgens Claudia zou er zelfs wat regisseur in Livia zitten, aangezien zij graag haar eigen Instagram-video’s regisseert.

Depressie

Het gezin heeft een zware tijd achter de rug, doordat het vanwege problemen met de fiscus te maken kreeg met een faillissement. De Schoemachers vertrokken naar Spanje, maar zijn inmiddels teruggekeerd naar Nederland. „Livia werd gepest, ze was toch anders”, zegt Claudia, die zelf kampte met een depressie. „Dat ze daar niet zo’n leuke tijd heeft gehad, kwam misschien ook door mij. Ik was depressief en dat slaat terug op je gezin.” 

 

Meer DenD