Dochter Ruud de Wild reageert op ruzie: ‘Geen contact’

Dochter Ruud de Wild reageert op ruzie
Door: Charlotte Wijnen
04-02-2022

Toy, de dochter van Ruud de Wild, heeft gereageerd op de vermeende ruzie tussen haar en haar vader. Ze lijkt duidelijk te willen maken dat ze geen contact meer met Ruud wil.

Ruud kreeg zijn oudste dochter Toy met actrice en presentatrice Tatum Dagelet. Nu is hij al enige tijd samen met Olcay. Ook met haar kon Toy het goed vinden, maar inmiddels lijkt die relatie nu bekoeld. Want niet alleen vader en dochter lijken verwikkeld te zijn in een ruzie, Toy lijkt ook afstand te hebben genomen van Olcay.

Geruchten over een ruzie

Onlangs bleek dat Ruud zijn eigen dochter plotseling niet meer volgt op Instagram. Even geleden vierde Toy haar negentiende verjaardag, maar een felicitatie van haar vader bleef uit. Meteen gingen er geruchten rond dat er een ruzie zou zijn geweest.

‘Geen contact’

Inmiddels heeft Toy op de geruchten gereageerd. ,,Ik vergeef je, maar we hoeven niet in contact te blijven”, schrijft Toy in Instagram Stories. Hiermee lijkt ze de geruchten over een ruzie te bevestigen.

De tekst verklaart waarom ze haar vader en Olcay niet meer op Instagram volgt, maar de oorzaak van de ruzie blijft nog onduidelijk.

Meer DenD