Doelt Monique hier op bekoelde band met Jan?

Monique heeft een boodschap voor Jan|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al lange tijd geruchten rond over een vermeende ruzie tussen Monique en Jan Smit. Hoewel Monique onlangs benadrukte dat de geruchten over een ruzie ‘onzin’ zijn, heeft ze een bijzondere quote gedeeld op Instagram. Doelt ze hiermee op de bekoelde band met haar broer?

Toen Jan onlangs werd gevraagd naar de ruzie met Monique, liep hij direct weg van de camera. ,,Ik ga weer even door”, zei hij. Later besloot Monique toch wat opheldering te geven.

‘Dan zouden we dat niet zeggen’

,,Ik word daar zó moe van”, zei ze in gesprek met weekblad Weekend. ,,Weet je, mensen willen altijd dat het niet goed gaat, ik weet niet wat dat is.”

De ruzie noemde ze ‘onzin’ maar toch leek ze door te laten schemeren dat er geen sprake meer is van een innige band. ,,We zeggen meestal dat het goed is. Als het niet goed zou zijn, dan zouden we dat niet zo snel tegen elkaar zeggen.”

Bijzondere quote

Op Instagram heeft Monique een ‘quote van de dag’ gedeeld. ,,Het is niet het einde, het is een fase”, luidt de quote. Doelt ze hier op de bekoelde band met Jan?

De band tussen broer en zus kent al jarenlang niet alleen pieken, maar ook dalen. Rond haar achttiende is Monique zelfs twee jaar lang genegeerd door haar broer. In die tijd ging ze wel met hem mee op tournee. ,,Maar dan praatte hij ook niet met me. Hoorde ik van iemand anders dat hij vond dat ik het leuk had gedaan”, zei ze eerder in Veronica Magazine.

Alleen een fase?

Gelukkig was dat slechts een fase, precies zoals ze in de quote op Instagram benoemt. Liza, de vrouw van Jan, bracht broer en zus uiteindelijk weer bij elkaar. De geruchtenmolen ging vorig jaar weer draaien toen Jan en Monique op werkgebied waren gescheiden. Toch was ze onlangs wel aanwezig op de filmpremière van ‘2 Kleine Kleutertjes’ om haar broer bij te staan.

Tags

GERUCHTENJAN SMITMONIQUE SMITRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck