Doet Frans Bauer mee aan The Masked Singer?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een spannende dag vandaag voor Frans Bauer. Hij is onderweg ergens naartoe en niemand mag weten waarheen. Wel geeft hij zijn volgers op Instagram een aantal hints en die denken al te weten waar de zanger mee bezig is. ,,Frans doet mee aan The Masked Singer!”, luidt het onder zijn post.

,,Hallo allemaal”, begint Frans zijn video op Instagram. ,,Vandaag een hele leuke dag, een hele spannende dag. Een dag met heel veel leuke dingen. Zwaar geheim, waar ik op dit moment mee bezig ben, dus niemand mag het weten. Behalve ik!”

‘Zwaar geheim’

Hoewel het een groot geheim is, geeft Frans zijn volgers wel een aantal hints. ,,Ik kan er ongeschoren naartoe. Dus wat zou dit nou eens kunnen zijn? Heb je nou een idee: schrijf het in de comments. Waar gaat Frans ongeschoren naartoe, zwaar geheim en het is heel erg leuk. Het heeft alles te maken met muziek, dat dan weer wel. Het is geen studio.”

The Masked Singer?

Door de hints die Frans heeft gegeven, denken veel volgers het al te weten. ,,The Masked Singer”, luidt het in de reacties. En dat zou zomaar kunnen, want de opnames van het nieuwe seizoen zijn momenteel bezig. Ook deed Mariska, de vrouw van Frans, in een eerder seizoen mee.

In shock

Destijds was Frans compleet in shock. Mariska zat samen met Frans en haar zoons naar het programma te kijken en bij de onthulling ging het los. ,,Maris, wanneer heb je dat gedaan dan?”, vroeg Frans in shock aan zijn echtgenoot. 

Of Frans daadwerkelijk te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van The Masked Singer, moeten we nog afwachten. Het programma is vanaf 10 november te zien.

Tags

FRANS BAUER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck