Doet Jaimie Vaes een ‘Erica Meilandje’?

Jaimie doet een Erica Meilandje
Door: Charlotte Wijnen
09-08-2022

Na de breuk met Lil’ Kleine heeft Jaimie Vaes weer opnieuw liefdesgeluk gevonden. Haar nieuwe relatie wordt uitgebreid besproken in haar serie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’. En dat zorgt voor een hoop vragen: doet Jaimie niet gewoon een ‘Erica Meilandje’?

Kent iedereen nog de relatie van Erica Meiland en Sander van Betten? Hoewel Erica zei dat ze nooit een relatie met Sander heeft gehad, gaf ze in Chateau Meiland zélf de relatie toe.

‘Geheime afspraakjes’ Erica Meiland

In de serie was te zien dat Erica en Sander werden gevolgd tijdens hun ‘geheime afspraakjes’. Kijkers gierden om Martien en Maxime die het koppel achtervolgden, maar er werd ook door velen vermoed dat die afspraakjes in scène werden gezet om de kijkcijfers hoog te houden. En dat werkte.

Nieuwe relatie Jaimie

Ook Jaimie kon niet wachten om in haar serie te vertellen dat ze een nieuwe relatie heeft. Het gaat om Afshin Momadi, een vriend die ze al twaalf jaar kent. De relatie bevestigde ze ook in een interview met RTL Boulevard.

,,Het is leuk. Wij kennen elkaar al heel lang”, aldus Jaimie. ,,Dus het kwam eigenlijk een beetje uit de onbekende hoek. En in het begin dacht ik: dit is raar. Maar eigenlijk dacht ik: ik hoef eigenlijk ook niet meer te wachten, want soms loopt het gewoon zo.”

Voor de kijkcijfers?

Maar een aantal valt het op dat Jaimie helemaal niet lijkt te stralen. En dat doen mensen toch juist als ze verliefd zijn?

Zit ze nog zo met Lil’ Kleine in haar hoofd dat ze hem jaloers wil maken, of speelt hier meer? Iedereen weet inmiddels dat de rapper Jaimie blijft dwarszitten en geen alimentatie wil betalen. Verder gebeurt er in dit seizoen van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ niet veel nieuws. Zou ze puur voor de kijkcijfers hebben verteld dat ze een relatie heeft?

Meer DenD