Dolly Parton brengt voor het eerst een parfum uit

Door: DitjesDatjes
28-07-2021

Dolly Parton heeft voor het eerst een eigen parfum op de markt gebracht. Het geurtje van de 75-jarige zangeres heet Scent from Above en is sinds woensdag te koop.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hoewel de Amerikaanse countryster haar eigen parfum een “droom die uitkomt” noemt, kwam het er nooit eerder van om een luchtje te creëren. Tot nu. “Ik wilde dat het ruikt naar de hemel, een beetje zacht en wolkachtig”, zegt Parton tegen People over het parfum met geurelementen van onder meer vanille, sandelhout en jasmijn.

De zangeres, die met haar parfum in de voetsporen treedt van collega’s als Jennifer Lopez, Kylie Minogue en Beyoncé, wilde dat haar luchtje niet te zwaar zou zijn. “Niet dat je midden in de nacht wakker wordt omdat het te heftig ruikt en het je bijna wakker houdt”, legt ze uit. “Het moest zacht en vrouwelijk ruiken en wel blijven hangen.”

Parton hoopt dat haar de tijd is gegund om nog meer nieuwe dingen te doen. “Dat is het enige waar ik me zorgen over maak, dat ik niet genoeg tijd heb om nog meer van mijn dromen te zien uitkomen, want ik word continu wakker met nieuwe dromen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD