Domper voor Erica en Martien: wéér problemen met gemeente

Meilandjes voeren oorlog met de gemeente Noordwijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Net nu Erica en Martien zich hebben gesetteld in hun villa in Noordwijkerhout, hebben ze wéér problemen met de gemeente. Erica woont in het tuinhuis, iets wat niet van de gemeente mag. Nu moet ze weer bij Martien slapen…

Erica en Martien kochten in december 2021 hun villa in Noordwijkerhout, waar ze tot een aantal maanden geleden nog aan het klussen waren. Er moest een hoop gebeuren om de villa leefbaar te maken voor het koppel, omdat ze wel op hetzelfde terrein willen wonen, maar niet in één huis.

Domper

De twee hadden daarom het idee om, net zoals in Hengelo, in aparte huizen te gaan wonen: Erica in het tuinhuis en Martien in het ‘hoofdhuis’. Maar net nu Erica en Martien zich gesetteld hebben in hun nieuwe huizen, hebben ze opnieuw een grote domper te verwerken gekregen.

,,Mijn huisje in de tuin heeft een eigen keuken en badkamer en is heel gezellig geworden”, vertelt Erica in gesprek met weekblad Privé. ,,Maar officieel mag ik van de gemeente niet in het tuinhuis slapen, dus ik slaap in het hoofdhuis, bij Martien. Dat moet van de gemeente. Overdag woon ik wel in het tuinhuis.”

‘Dan heb ik weer een probleem’

Erica en Martien zitten in dezelfde situatie als in Hengelo, waar ze onder meer vertrokken omdat Erica niet in het tuinhuis mocht slapen. ,,Dat klopt”, bevestigt Erica. ,,Als de gemeente ineens op de stoep staat en ik zou hier toch in het tuinhuis slapen, dan heb ik weer een probleem en daar heb ik even geen zin in.”

Erica noemt het een ‘rare situatie’, maar legt zich erbij neer. ,,We zijn samen eigenaar van beide huisjes en de grond, maar ik moet in het hoofdhuis slapen. Nou is dat prima hoor, want ik heb er een heerlijke slaapkamer en we hebben allebei een eigen badkamer, maar zo is de wet.”

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMARTIEN MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck