Donald Trump haalt keihard uit naar Meghan Markle

Donald Trump
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Donald Trump en Meghan Markle zijn zacht gezegd niet de beste vrienden. De twee sneren al jarenlang heen en weer over elkaar, maar nu speelt Trump het via Harry. Hij wenst hem ‘veel succes’ met zijn vrouw Meghan…

‘Vrouwonvriendelijk’

De vete begon toen Meghan in een talkshow haar ongezouten mening over Donald Trump. Dit gebeurde in 2016. Ze bekritiseerde zijn persoonlijkheid en politiek met ‘vrouwonvriendelijk ‘ en ‘polariserend’. Trump reageerde keihard terug en zei over haar uitspraken: ,,Dat wist ik niet. Wat kan ik zeggen? Ik wist niet dat ze zo gemeen was.”

LEES OOK:

Trump weer beschuldigd van aanranding

Stemmen

Ook nu hebben de twee weer mot met elkaar. Meghan en Harry moedigden Amerikanen aan om massaal naar de stembus te trekken. Meghan zei het niet met zo veel woorden, maar het was glashelder dat Trump niet op haar. stem kan rekenen. Zij benadrukt dat dit ‘de belangrijkste verkiezing uit ons leven’ is.

Een journalist vraagt Trump naar het fragment en zegt dat het duidelijk is dat zij ‘aanmoedigt om voor Joe Biden te stemmen’. Trump pikt het niet en haalt hard uit naar Meghan én Harry:

,,Ik ben geen fan van haar,” laat hij duidelijk weten. Ook geeft hij Prins Harry een steek onder water: ,,Ik zal je dit zeggen – en ze heeft het waarschijnlijk al gehoord – maar ik wens Harry veel succes, want hij heeft het nodig.”

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLETRUMP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck