Donald Trump verklaart Arnold Schwarzenegger dood

Door: DitjesDatjes
12-07-2019

LOS ANGELES – President Donald Trump en oud-gouverneur Arnold Schwarzenegger kwamen donderdag weer met elkaar in aanvaring. Schwarzenegger haalde op Twitter uit naar Trump, nadat de president de Hollywoodster tijdens een social-media-event in het Witte Huis had doodverklaard.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Arnold Schwarzenegger, weet je wat? Hij is overleden. Ik was erbij”, stelde Trump volgens journalisten die erbij waren. Trump deed zijn opmerkelijke uitspraak tijdens een lofzang op de kijkcijfers van zijn oude programma The Apprentice.

Schwarzenegger reageerde niet lang nadat de uitspraken van Trump zich verspreidden op sociale media. “Ik ben er nog hoor”, repliceerde de 71-jarige ‘Terminator’, die momenteel werkt aan het zesde deel in de langlopende filmreeks. “Zullen we belastingaangiften gaan vergelijken?”

Trump ligt al jaren onder vuur omdat hij geen openheid van zaken wil geven over zijn belastingpapieren, iets wat alle presidenten voor hem wél hebben gedaan. De Republikeinse president en zijn partijgenoot Schwarzenegger kwamen de afgelopen jaren regelmatig met elkaar in aanvaring.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD