Donny Roelvink mag weer naar huis: ‘Herstel loopt onwijs goed’

Donny mag weer naar huis|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Donny Roelvink werd vanochtend in het ziekenhuis wakker met geweldig nieuws: hij mag naar huis! Donny werd afgelopen maandag overreden door een Hummer omdat zijn beste vriend per ongeluk het gaspedaal indrukte. Een heftig ongeluk, maar gelukkig gaat het inmiddels stukken beter. ,,Mijn herstel loopt onwijs goed.”

Het was afgelopen maandag flink schrikken voor de familie Roelvink. Donny is gek op Instagram en op fitness, en besloot die avond een video op te nemen met een aantal vrienden. Maar tijdens het draaien ging het plotseling mis. Hij kwam onder een Hummer terecht en werd met vijf gebroken ribben en een klaplong opgenomen in het ziekenhuis.

‘Ik mag naar huis’

Gelukkig heeft Donny vandaag geweldig nieuws. ,,Ik mag vandaag naar huis toe”, vertelt hij in Instagram Stories. Toen hij die avond werd opgenomen in het ziekenhuis, hadden ze niet voorspeld dat hij al zo snel zou opknappen. ,,Het was zeker wel de bedoeling dat ik hier langer dan een week zou moeten blijven, maar godzijdank verloopt mijn herstel onwijs goed.”

‘Dat geeft me kracht en steun’

Hij wil graag het ziekenhuispersoneel in het UMC ziekenhuis Utrecht bedanken voor alle goede zorgen. ,,Ik snap dat dit hun werk is, maar deze mensen hebben zo onwijs goed voor mij gezorgd dat ik ze voor eeuwig dankbaar ben”, aldus Donny. Hij deelt een foto met het personeel om ze extra in het zonnetje te zetten. ,,Hartstikke bedankt toppers”, schrijft Donny.

Ook krijgt hij veel steun van zijn volgers. ,,Ik krijg nog steeds elke dag, elk moment van de dag onwijs veel lieve berichtjes binnen. Dat geeft me heel veel kracht en veel steun.”

Tags

DONNY ROELVINKONGELUKROELVINKZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck