Donny Roelvink over kinderwens na ziekte: ‘Vader worden wordt moeilijk’

Donny over zijn ziekte
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Het leven van Donny Roelvink staat eind vorig jaar op zijn kop als hij te horen krijgt dat er teelbalkanker is geconstateerd bij hem. Hoewel het inmiddels beter gaat met de jongste zoon van Dries, is hij open over de gevolgen van de ziekte. ,,Vader worden wordt moeilijk, maar er is een kans.”

In het programma ‘Aran on Tour’, onderdeel van RTL Boulevard, vertelt Donny open over zijn ziekte en zijn kinderwens. Hij vertelt dat hij iets voelde en gelijk aan de bel trok. Donny kreeg veel berichtjes van jonge jongens, die het ook hadden maar niet wisten wat ze moesten doen. ,,Schaam je niet en ga naar de huisarts. Ik hoop dat ik mensen kan inspireren.”

Invriezen

Donny laat weten dat hij een sterke kinderwens heeft. Het wordt lastig voor hem om kinderen te krijgen, maar er is wel een kans dat het lukt. Voordat hij geopereerd werd – er is een bal verwijderd – kwam hij er ook nog eens achter dat hij zwak zaak heeft. ,,Voor mijn operatie kwam ik erachter dat mijn zaad niet helemaal sterk genoeg was. Daarom moest ik zaad laten invriezen.” Na de CT-scan kreeg hij nog meer negatief nieuws: het zaad was bijna niet bruikbaar.

Kinderwens

Omdat Donny een enorm grote kinderwens heeft, is hij nu al bezig met het vervullen van deze wens. ,,Ik ga nu al op onderzoek uit. Misschien ga ik wat testjes doen.” Vader worden is een droom voor Donny, hij droomt zelfs van een groot gezin samen met zijn vriendin. ,,Het gaat heel goed omdat bijna niemand haar kent. Dat wil ik bewust zo houden.”

Kritiek

Vorige week ontving Donny nog veel kritiek na een uitspraak die hij deed. Hij gaf aan dat hij graag voor zijn dertigste miljonair wilde zijn. Deze uitspraak heeft voor behoorlijk wat ergernis bij zijn volgers op Instagram gezorgd. Zij stellen dat geld lang niet zo gelukkig maakt als Donny denkt. ,,Deze denkwijze is niet gezond”, klonk het.

Tags

DONNY ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck