Donny Roelvink veranderd, gebroken en geconfronteerd: “Ik kom terug”

Donny heeft een zwaar jaar achter de rug|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Donny Roelvink heeft een aantal zware jaren achter de rug. Met oog op de toekomst plaatst hij in zijn Instagram Story dat 2023 zijn jaar wordt. 

Donny Roelvink ziet er misschien uit als een plaatje, maar zijn leven gaat zeker niet altijd over roosjes. Op Instagram plaatst hij een foto in zijn Story met een duidelijke boodschap: 

“2020 changed me.
2021 broke me.
2022 opened my eyes.
2023 I am coming back.”

Veel voor zijn kiezen

Donny heeft de afgelopen tijd veel voor zijn kiezen gekregen. Hij heeft inmiddels twee serieuze relatiebreuken achter de rug: eerst met zijn grote liefde Amijé, en daarna met Janice Blok. 

En afgelopen zomer vond er een veel grotere tragedie plaats, waarbij Donny tijden het opnemen van een fitnessfilmpje voor zijn Instagram-account overreden door een Hummer. Dit had veel erger kunnen eindigen, maar ‘gelukkig’ liep daarbij alleen een klaplong en vijf gebroken ribben op. 

Teelbalkanker

En alsof dat nog niet genoeg was, maakte de realityster een week geleden via Instagram bekend dat hij teelbalkanker heeft. 

“Bring it on Motherfucker

15 December,

Een dag die vol stond in het teken van “positiviteit”. De kerstboom optuigen, een leuke avond tegemoet met optredens van mijn vader en om de 5 minuten overspoeld worden met honderden mooie berichten over aflevering 7 van Special Forces.
En dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt…
Binnen 24 uur een plan van aanpak maken en nu lig ik hier. Na het horen van een positieve CT scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaaiingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan.
De operatie is goed verlopen! Het enige wat we nu nog moeten afwachten is de test van de tumor of er eventueel na-behandelingen zullen komen, maar ook hier sta ik met een positieve gedachten in.
Voor nu houd ik het even bij dit bericht en zal ik later in de toekomst een toelichting geven.
Maar zoals ik al eens in een eerder bericht heb laten weten:
It’s about how hard you can get hit, and keep moving forward”, schrijft hij onder zijn ingrijpende foto- en videoreeks op zijn Instagrampagina.

Al met al genoeg redenen voor Donny om 2023 te zien als een frisse start. Hij geeft zelf aan ’terug te komen’ in het nieuwe jaar, en dat is hem van harte gegund.

Tags

2023AUTO-ONGELUKDONNY ROELVINKRELATIEBREUKTEELBALKANKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck