Door domme actie Enzo Knol in ziekenhuis

Enzo Knol
Door: Jos La Grande
28-09-2020

Door een domme actie is videoblogger Enzo Knol is zondagavond op de eerste hulp beland na een idioot ongeluk in het zwembad. De vlogger kwam verkeerd terecht na een sprong van de hoge duikplank.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Alles voor de kijkcijfers lijkt het wel. “Dit was echt even goed schrikken”, schrijft de 27-jarige Enzo maandag op Instagram bij een reeks foto’s van zichzelf in het ziekenhuisbed.

De YouTuber wilde vanaf de duikplank door een band duiken. “Ik klapte helaas met mijn nek op de band. Meteen naar het ziekenhuis gegaan en een scan gehad.”

Reactie Enzo

Enzo Knol: ,,Dit was echt even goed schrikken. Gisteren avond ben ik verkeerd terecht gekomen na het springen van de hoge duikplank. Ik probeerde namelijk door een band te duiken. Ik klapte helaas met mijn nek op de band. Meteen naar het ziekenhuis gegaan en een scan gehad. Geen breuk te zien op de foto’s. Ik wil de spoedeisende hulp in Zwolle bedanken voor de super goede zorg. Ik ben nu weer thuis en maak het goed.”

Het bleek mee te vallen met de vlogger. “Geen breuk te zien op de foto’s. Ik wil de spoedeisende hulp in Zwolle bedanken voor de super goede zorg. Ik ben nu weer thuis en maak het goed.”

Meer DenD