Door wc’s geen Kanye op Coachella

Kayne West staat dit jaar toch niet op het Amerikaanse festival Coachella wat in California plaats vindt. De rapper zou eerst de hoofdact van het festival zijn, maar omdat de organisatie niet akkoord wilde gaan met de eisen van de rapper, heeft hij besloten afstand te doen van het festival.

Kanye had gewild dat er voor hem een koepel zou worden gebouwd die centraal staat op het festivalterrein. Alleen zouden dan de wc’s moeten wijken voor de rapper, en het terrein opnieuw moeten worden ingericht. Daar ging de organisatie van het festival niet mee akkoord. Ook zou de koepel dan ontworpen moeten worden door een medewerker van Kanye. En het zou te kort dag zijn om het nog toe te passen.

Nu Kanye West niet meer de hoofdact is, moet de organisatie opzoek naar iemand anders. Zo heeft de organisatie laten weten dat ze Ariana Grande nu gevraagd heeft om de hoofdact te zijn.

 

Eerdere uitspraken van Kanye

Kanye West is een rapartiest en heeft vorig jaar vaker bijzondere uitspraken gedaan. Zo zei hij dat 400 jaar slavernij een keuze was. Dit zorgde voor veel commotie rondom de rapper. Ook is Kanye groot fan van Donald Trump en is hij goed bevriend met de familie Trump. Zo heeft zijn vrouw Kim Kardashian voor de vrijlating van een vrouw gezorgd via de familie Trump.