Doutzen Kroes in diepe rouw

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Groot verdriet voor de familie van Doutzen Kroes. Rens, de zus van Doutzen, heeft op Instagram het verdrietige nieuws gedeeld dat hun vader Johan is overleden. ,,Plotseling naar het licht gegaan.”

‘Plotseling naar het licht’

Rens Kroes heeft een oude foto gedeeld waarbij ze bij haar ‘heit’, wat vader in het Fries betekent, op schoot zit.

,,Zo plotseling naar het licht”, schrijft Rens emotioneel onder de foto. ,,Je had de rol als heit om mij te laten voelen hoe het is om in mijn eigen droomwereld te zitten en hoe eenzaam het kan zijn als je niet eerlijk naar jezelf bent. Je hebt meegeholpen om mij hieruit te halen. En doordat ik die zwaarte los kon laten, liet ik jou los. Toen was er ruimte voor alleen maar liefde. Heel veel liefde. Ik voel het.”

Fries

Johan kampte jaren geleden met een ernstige drank- en drugsverslaving waardoor hij in 2016 in een afkickkliniek belandde. Hij werd opgenomen in de bekende privékliniek Castle Craig Hospital in Schotland, waar ook Yuri van Gelder afkickte van de cocaïne. De afgelopen jaren leek het erop dat het weer goed ging met hem.

Rens eindigt haar emotionele bericht met een paar zinnen in het Fries: ,,Dankjewel lieve vader, onze vader, onze heit Johan Kroes. ‘Ik ben er bijna’. Jouw jongste dochter, Rens.” Johan is zeventig jaar geworden.

Tags

DOUTZEN KROESOVERLEDENRENS KROESROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck