Doutzen Kroes staat open voor plastische chirurgie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Topmodel Doutzen Kroes zei in het verleden geen gebruik te willen maken van plastische chirurgie. Nu ze ouder wordt, komt ze daar toch van terug.

Borsten

In Grazia vertelt ze het volgende: “Ik vind plastische chirurgie iets heel moois als je je er echt beter door voelt.” Hoewel ze model is, en dus veel sport en aan haar lichaam werkt, heeft ze toch onzekerheden. Het nu 32-jarige model is niet meer zo blij met haar borsten. Die zijn volgens haar na het krijgen van twee kinderen erg veranderd. “En denk weleens: zal ik het gewoon doen? Maar je kunt allerlei complicaties krijgen.”

Botox

Wie weet zal Doutzen dus ooit toch onder het mes gaan. Tegen botox daarentegen blijft ze altijd ‘nee’ zeggen: “Het blijft gif dat je in je lijf spuit. Ouder worden vind ik ook niet erg. Mijn moeder bijvoorbeeld, ze heeft rimpels en ziet er prachtig uit.” Toch vindt zelfs Doutzen het soms moeilijk om ouder te worden.  “Ik voel me over het algemeen heel goed in mijn lijf, maar heb ook dagen dat ik me niet mooi voel. Als ik ongesteld ben bijvoorbeeld. Dan zit niks goed en voelt niks lekker.  Of als er op het strand twintig paparazzi om me heen lopen, dat kan de hele dag verpesten. Ik ben dan alleen maar bezig met erop letten dat ik er niet raar uitzie als ik een verkeerde beweging maak, want je weet niet waar ze een foto van maken. Dat maakt je heel onzeker.”

Tags

BORSTENBOTOXDOUTZEN KROESMODELPLASTISCHE CHIRURGIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck