Doutzen Kroes sterk vermagerd

Doutzen Kroes sterk vermagerd||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Doutzen Kroes staat bekend om haar prachtige looks en vanwege haar modellenwerk was er altijd al sprake van een afgetraind lichaam. Maar nu ze gestopt is met haar modellencarrière, vliegen de kilo’s er nog steeds niet aan. Sterker nog, op nieuwe foto’s lijkt ze slanker dan ooit. Wat is er aan de hand?

Veel vrouwen in de modellenwereld worden ‘graatmager’ genoemd. Dat we ook Doutzen nooit een hamburger zagen eten en haar buikspieren áltijd zichtbaar waren, was dan ook niet verrassend. Maar nu ze haar modellencarrière heeft opgegeven, lijkt ze alleen maar nóg meer afgevallen te zijn.

Nog steeds ‘mager’

Doutzen deelde afgelopen weekend een aantal foto’s op Instagram, waarop nog altijd het ‘graatmagere’ model te zien is. Hoewel haar volgers al vaker hebben benadrukt dat ze er ‘ongezond’ uitziet, lijkt Doutzen daar geen boodschap aan te hebben.

Vreemde eetgewoonte

De geruchten over de ‘ongezonde’ leefstijl van Doutzen gaan al langer. Onlangs kwam het weer ter sprake vanwege een vreemde eetgewoonte. In haar moestuin kweekt ze haar eigen groente, fruit en kruiden. Dat klinkt gezond, maar daarnaast eet Doutzen ook verschillende planten uit haar tuin.

Zo deelde ze een video waar ze een paardenbloem opeet. De bloem gooit ze weg, maar de blaadjes bewaart ze en stopt ze in haar mond. Hoewel er op haar gezicht te lezen was dat het niet lekker was, zei ze dat ze het eet omdat het goed voor haar lever zou zijn. Volgers begrepen er niets van en reageren nog onder elke foto dat ze ‘meer moet eten’. En daar bedoelen ze hoogstwaarschijnlijk géén planten mee…

Tags

DOUTZENDOUTZEN KROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie