Doutzen lapt verkeersregels aan haar laars

Doutzen lapt verkeersregels aan haar laars
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Steeds meer jongeren raken betrokken bij een gevaarlijke verkeerssituatie of een verkeersongeval omdat ze bezig zijn met hun telefoon. Er wordt momenteel campagne gevoerd om jongeren meer bewust te maken. Maar wie in ieder geval niet het goede voorbeeld geeft, is Doutzen: ook déze regels lapt zij volledig aan haar laars.

Verzekeraar Interpolis is de nieuwe campagne ‘Mis niks’ gestart om jongeren die hun mobiele telefoon gebruiken in het verkeer, meer bewust te maken van de gevaren. In de tv-clip zien we een meisje dat aan het fietsen is en een berichtje krijgt. Ze pakt meteen haar telefoon uit haar zak en fietst tegelijkertijd langzaam door. Dan wordt ze plotseling geschept door een vrachtwagen.

Campagne

In de clip wordt vervolgens laten zien wat het meisje allemaal mist: op kamers gaan, een wereldreis maken, feesten… Ze kan het allemaal niet meer meemaken. In het laatste shot ligt het meisje levenloos op straat naast haar gebarsten telefoon.

Het beeld dat geschetst wordt is de grootste angst van alle ouders; de campagne komt dan ook hard binnen. Maar wie hier kennelijk niets van heeft meegekregen is Doutzen. Nadat de campagne gisteren uitgebreid werd besproken in talkshow Jinek, laat Doutzen aan al haar volgers zien dat ze met haar mobiele telefoon bezig is terwijl ze aan het genieten is van de natuur.

Niet het goede voorbeeld

,,Door elke weersituatie fietsen”, zegt Doutzen terwijl ze zichzelf op de fiets filmt. ,,It’s a vibe. Het is zo Nederlands en ik hou ervan.” Naast het feit dat Doutzen niet het goede voorbeeld geeft aan haar jonge volgers, laat ze op de beelden ook nog zien dat het sneeuwt. Het fietspad waar ze fietst zal dan ook ongetwijfeld glad zijn.

Tags

DOUTZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck