Douwe Bob cancelt concert op laatste moment: ‘Derde kindje geboren?’

Derde kindje voor Douwe Bob?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Douwe Bob heeft afgelopen weekend zijn concert in Zwolle op het allerlaatste moment afgezegd. Slechts een uur van te voren liet hij weten niet op te treden. Volgens geruchten zou het te maken kunnen hebben met de geboorte van zijn derde kindje.

Douwe Bob zou afgelopen zaterdag een optreden geven in Zwolle. En hoewel de fans vermoedelijk al voor de deur stonden, zei de zanger een uur van te voren plotseling af. Fans vermoeden dat het iets te maken heeft met de bevalling van één van de vrouwen die Douwe afgelopen jaar zwanger maakte.

Anouk bevallen?

Yvonne Coldeweijer meldt dat het vermoedelijk om Anouk gaat. ,,Een spion suggereerde dat zijn vriendin/ex Anouk misschien wel is bevallen”, schrijft ze in Instagram Stories. ,,Het zou dan dus gaan om zijn derde kindje.”

Anouk is de dame met wie Douwe afgelopen juni een langdurige relatie verbrak. Daarna had hij ‘iets’ met Loes van Delft, met wie hij vervolgens een dochtertje kreeg: Bobby Lou. Die ‘relatie’ met Loes liep uiteindelijk op niets uit.

Weer samen met Anouk?

Het is onduidelijk of hij inmiddels weer samen is met Anouk. ,,Ik hou veel van die vrouw en zij van mij, maar het is soms even moeilijk. Misschien wordt het ooit weer iets, we blijven van elkaar houden”, zo vertelde Douwe in gesprek met Grazia.

En toen naar buiten kwam dat Anouk zwanger van hem was, schreef hij: ,,Wij zijn trots. Anouk en ik krijgen een zoon. We probeerden het bijna drie jaar en het is bijna vijf maanden geleden dus toch gelukt. We houden in welke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en mijn prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje. Het leven is een wervelwind.”

Tags

BABYGELUKBABYNIEUWSBEVALLENDOUWE BOBZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck