Dr. Dre geeft Rihanna advies voor Super Bowl: heb plezier

Door: DitjesDatjes
26-09-2022

Dr. Dre heeft Rihanna alvast wat advies gegeven voor haar optreden tijdens de pauzeshow van de Super Bowl in februari. De rapper, die dit jaar samen met Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent en Kendrick Lamar op het podium stond in de rust van de finale van de American-footballcompetitie, raadt de zangeres aan om “de juiste mensen” te zoeken.

“Omring je met de juiste mensen en heb plezier”, zei Dre, die naar eigen zeggen groot fan is van Rihanna, op het onlineradiostation Apple Music 1. “Dat is eigenlijk waar het om gaat: ervoor zorgen dat je de juiste creatieve mensen om je heen hebt. Misschien wil ze wel kijken welke mensen ons tijdens onze show geholpen hebben.” Afgelopen februari was Dr. Dre een van de artiesten die voor het eerst in de geschiedenis van de Super Bowl een pauzeshow verzorgde met hiphopmuziek in de hoofdrol.

De Forgot About Dre-artiest kijkt mede door zijn crew zeer positief terug op het optreden. “Je hebt het over minstens 3000 mensen van wie je afhankelijk bent om een goede show van dertien minuten neer te zetten”, zegt hij daarover. Hoewel hij vooraf “extreem nerveus” was en veel druk voelde, was het ook “leuk”. “Als het klaar is, heb je echt kippenvel.”

Rihanna bevestigde zondag op Twitter dat ze op 12 februari de prestigieuze show verzorgt. Eerder op de dag gingen de geruchten al dat de Umbrella-zangeres zou optreden tijdens de pauze van het grootste jaarlijkse televisiemoment van Amerika.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD