Drama Domincaanse Republiek wordt luguber mysterie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De kerstdagen van 2018 zijn voor Brit Peter Crouch in een drama veranderd. Samen met zijn vrouw Lynne ging hijĀ  naar de Dominicaanse Republiek, maar terug zat hij in z’n eentje in het vliegtuig. Zijn vrouw overleed in het zonnige land op haar 54-jarige verjaardag onder mysterieuze omstandigheden. Toen haar lichaam eindelijk in het Verenigd Koninkrijk terugkwam, was het niet meer compleet….

Organen

Uit het lichaam van de vrouw zijn verschillende organen gehaald. Dailymail meldt dat haar hart, ogen, maag en nog zes andere organen ontbreken. Nadat Peter te horen kreeg dat er organen misten, is hij meteen op zoek gegaan naar de ingewanden. Hij kreeg namelijk vanuit de Dominicaanse Republiek wel organen opgestuurd, maar hij gelooft niet dat die echt van zijn vrouw zijn. ,,Ik weet dat die niet van mijn Lynne zijn”, zei Peter tegen de Daily Mirror. ,,Je kan niet zomaar lichaamsdelen vinden, nadat je maanden niet wist waar ze waren. Dat klopt niet.” Peter denkt dat de organen ‘vergeten’ zijn in het ziekenhuis in de Dominicaanse Republiek of dat ze zijn verkocht op een zwarte markt.

Lynne werd ziek op 23 december, nadat ze met haar man een bezoekje had gebracht aan de bar in hun hotel. De volgende ochtend was ze doodziek, kon ze niet meer uit haar bed komen en spuugde ze veel. ,,Lynne weet niet wie ik ben en zegt dat ze mij niet kan zien, enkel felle lichten”, noteerde Peter in zijn dagboek op de 24ste. ,,Ze kan haar hoofd niet omhoog houden en ze moet constant spugen en de diarree houdt niet op.” Een dag later was Lynn overleden.

Doodsoorzaak

In het ziekenhuis van de Dominicaanse Republiek werd meningokokken vastgesteld, maar toen het lichaam in Engeland was aangekomen konden onderzoekers niets vinden wat op die infectie wees. In een ander ziekenhuis in de Dominicaanse Republiek werd beweerd dat Lynne was overleden aan een hersenvliesontsteking, maar ook dat bleek in het Verenigd Koninkrijk niet te kloppen.

 

Tags

barBizarBrittencocktaildodenDomincaanse republiekEngelseningewandenmysterieorganen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie