Dramadiva Sylvie Meis speelde maandenlang poppenkast met Charbel Aouad

Door: DitjesDatjes
28-12-2017

Of het management het bericht even naar buiten wilde brengen: in 2018 komt er geen droomhuwelijk voor de Nederlandse diva Sylvie Meis en haar steenrijke verloofde Charbel Aouad.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een paar maanden geleden hebben ze het al uitgemaakt, zo blijkt nu pas. Een droom is aan diggelen geslagen. Want na de mislukking met Rafael van der Vaart, die zijn geluk niet op kan met zijn handbalster Estevana Polman, kan Sylvie het huwelijk op haar buik schrijven.

De zeepbel is uit elkaar gespat. Maar ondanks dat in oktober al was besloten om er een punt achter te zetten, gaven de twee voormalige tortelduiven elkaar nog enige ruimte om er goed over na te denken. Ondertussen stapelt zich crisis op crisis bij Sylvie. Want ook haar contract met RTL voor het programma Let’s Dance werd opgezegd. Volgens Sylvie vanwege haar slechte Duits, volgens anderen: men is uitgekeken op haar als presentatrice.

2017 is dus een rampjaar voor Meis met als enige lichtpunt haar eigen lingerielijn Flirty Lingerie.

Sylvie heeft als het om de liefde gaat de snelheid van Max Verstappen. Want het is nog maar twee jaar geleden dat ze in Miami Charbel Aouad ontmoette. In de jetsetscene van Miami was het raak. Het was een kwestie van verliefd, verloofd en dus bijna getrouwd! Wat ging het deze keer razendsnel. Met 250 kilometer per uur vloog Meis door de Tarzanbocht.

Na de breuk met Rafael van der Vaart waren er toch al een flink aantal affaires voordat Charbel in beeld kwam. Dat moet iedereen overigens verder zelf weten. Maar het rijtje is indrukwekkend. De Franse zakenman Guillaume Zarka, de Spanjaard Luis Medina Y Abascal, de Amerikaanse investeringsbankier Samuel Deutsch en de Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice Mobetie vielen voor de kennelijk onweerstaanbare Nederlandse.

vignet Sylvie

Charbel Aouad sloeg toe. Niet alleen met zijn liefde voor Sylvie, maar hij had ook nog andere kwaliteiten. Hij was huiverig voor de camera’s. Zijn cadeaus waren niet mals. De ring die hij aan Sylvie gaf als teken van de verloving werd geschat op minimaal honderdduizend euro…

De inmiddels ex van Meis, geboren in Libanon, is een talenwonder (Spaans, Portugees, Italiaans, Arabisch, Engels), studeerde in Londen en Boston en is nu zakelijk actief in onder andere Dubai met een bedrijf dat zich bezighoudt met recyclen van urine en spoelwater dat wordt opgevangen in al dan niet openbare toiletten.

De eerste tekenen van verveling in de relatie tussen de twee werden afgelopen zomer al vastgesteld toen ze al dobberend op een miljoenenjacht geen oog meer hadden voor elkaar, maar vooral bezig waren met hun telefoons op het achterdek. Druk met zaken, was de verklaring. Maar toen boterde het kennelijk al niet meer.

Dat was het moment waarop de crisis zich aan het voltrekken was, stelden de volgens van het stel vast. Het blad Closer berichtte er over.

Charbel Aouad is met zijn 34 jaar jong genoeg voor een nieuw avontuur. De 39-jarige diva, met inmiddels haar eigen lingerielijn ‘Flirty Lingerie’, is dezer dagen terug in Miami. Op zoek naar naar rust? Of naar een nieuwe liefde? Het boek Sylvie Meis is nog lang niet uit!

Sylvie Meis

 

 

 

Meer DenD