Dré en Mo’ willen LAT-relatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel André Hazes en Monique Westenberg weer samen zijn, willen ze voorlopig nog niet samenwonen. Ze willen hun relatie weer langzaam samen opstarten, ondanks dat ze samen een zoontje hebben.

In hun soap ‘Ik haal alles uit het leven’ vertelt André dat ze hopen dat het ooit goedkomt, maar geen haast hebben. ,,Ik ga nu met Monique mee naar Rotterdam om de spullen terug te brengen. Daarna ga ik terug naar het huis wat ik heb gehuurd, in de buurt van Loenen. Voorlopig blijven we nog wel los van elkaar wonen. We pakken de draad langzaam weer op. Ondertussen gaan we op zoek naar een ander huis, waar we uiteindelijk gewoon weer met zijn drietjes gaan wonen. Waar, dat hangt gewoon af van wat we voor leuks kunnen vinden. Het maakt mij niet zoveel uit.”

Verhuisd

Begin mei maakten André en Monique bekend uit elkaar te gaan. De zanger zou te druk zijn met zijn carrière en geen tijd meer hebben voor zijn vriendin of zoon. Daarom is hij naar een villa verhuisd waar hij samen met zijn neef Djarno woont. Volgens een insider was het leeftijdsverschil van zestien jaar tussen de twee te groot.

Toch gingen ze nog samen op vakantie naar Mexico. Daar zijn ze weer nader tot elkaar gekomen en hebben ze weer vertrouwen gekregen in een toekomst met elkaar. Fans en kijkers van de soap waren blij voor het koppel. Vooral omdat dat betekent dat hun zoontje André opgroeit met ouders die van elkaar houden.

Tags

ANDRÉ HAZESDJARNOMONIQUE WESTENBERGRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck