Dre en Monique delen details aanstaande bruiloft

Bruiloft Dre en Monique
Door: Eva Steins
15-12-2020

Dre en Monique zijn nog maar net verloofd, maar hebben al wilde plannen voor hun bijzondere dag. Een knusse middag in het gemeentehuis wordt het in ieder geval niet. ,,We hopen ver weg te gaan”, onthult de zanger.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het turbulente liefdesjaar van Dre en Monique komt tot een gelukkig einde. Na een wild avontuurtje met presentatrice Bridget Maasland keerde Dre voor eens en voor altijd terug in de armen van Monique. En dat moet gevierd worden! Dre ging afgelopen weekend op één knie en vroeg zijn Monique ten huwelijk, die met een volmondige ‘ja’ antwoordde.

Bruiloft

Als de bruiloft net zo romantisch wordt als het aanzoek, staat Dre en Monique een sprookjesbruiloft te wachten. Monique deelde een video van het aanzoek, waarop te zien was hoe Dre in een ruimte vol kaarsjes en mooie muziek op zijn knieën ging.

Duidelijk uitgebreid over nagedacht, net als het huwelijk zelf. Dre onthult bij de 538 Ochtendshow met Frank Dane dat het stel op een roze wolk zit.

,,We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft”, vertelt Hazes. Tot nu toe gaat het plannen goed en zit het stel op één lijn. ,,We hebben daarbij nog niet een keer onenigheid gehad.”

LEES OOK:

ZIEN: Zo zag het huwelijksaanzoek van Hazes eruit

Tropisch

Als het aan Hazes ligt wachten ze niet te lang om te trouwen. Hoe eerder, des te beter. ,,Dat vind ik zo stom! Ik zie om me heen mensen die vier of zes jaar verloofd zijn. Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk.”

Ook heeft het stel een beeld voor ogen hoe hun droomdag eruit zou komen te zien. Zij wensen een tropische bruiloft. ,,Met ’s middags lunchen op het strand en ’s avonds een dj. Ibiza vind ik te dichtbij, we hopen ver weg te gaan.”

Dre onthult dat het stel maar liefst 20.000 aangeboden kreeg om media toegang te geven tot de bruiloft. Dit hebben ze aan zich voorbij laten gaan. ,,Het is een liefdesding, dan ga je toch niet aan centjes denken.”

LEES OOK:

Rachel Hazes weigert reactie te geven op verloving Dré en Monique

Meer DenD