Rachel Hazes weigert reactie te geven op verloving Dré en Monique

Rachel Hazes
Door: Eva Steins
14-12-2020

Waar heel bekend én onbekend Nederland Dré en Monique Hazes hartelijk feliciteert met hun verloving, blijft het rondom Rachel Hazes akelig stil. Zij weigert zelfs een reactie te geven op de verloving van haar zoon…

Na een – zacht gezegd – rommelig liefdesjaar is Dré op één knie gegaan voor zijn grote liefde Monique. Stralend van geluk beantwoorde zij zijn vraag met een volmondige ‘ja’. Binnenkort zal het stel in het huwelijksbootje stappen. Een mijlpaal in het leven van Dré en Monique, die wordt geprezen met liefdevolle reacties alom.

LEES OOK:

ZIEN: Zo zag het huwelijksaanzoek van Hazes eruit

Zus

De aanstaande bruid en bruidegom worden overladen met positieve en liefdevolle reacties. Zo reageert ook Roxeanne Hazes enorm blij op het leuke nieuws bij RTL Boulevard.

,,Ik ben zo ontzettend blij voor Dre en Monique, en natuurlijk voor kleine Dre. Ik ben echt trots op mijn broertje. Hij vond het zo spannend maar heeft het zo goed gedaan. Dit verdienen ze. Ik zie hoe goed ze het samen hebben. Voor mij is dit een prachtige afsluiting van een bijzonder jaar.”

Niet lang geleden hadden broer en zus Hazes nauwelijks contact met elkaar. Zij legden het afgelopen zomer echter na een jarenlange ruzie weer bij. Monique bleek de vrede terug te hebben gebracht en zorgde ervoor dat Rox en Dré elkaar weer in de armen sloten.

Vete

Ook Dré en zijn moeder Rachel legden onlangs hun vete bij nadat zij een lange tijd amper contact met elkaar hadden. Helemaal koek en ei is het in huize Hazes nog niet. Zo hebben moeder Rachel en Roxeanne nog steeds geen contact met elkaar, en kunnen Rachel en haar schoondochter Monique elkaars bloed wel drinken.

Genoeg reden dus voor Rachel om niet te reageren op de verloving van Dré en Monique. RTL Boulevard entertainmentdeskundige Aran Bade onthult dat Rachel haar lippen stijf op elkaar houdt.

,,We hebben vandaag Rachel Hazes gevraagd om een reactie, maar die laat niets van zich horen. Dat is toch wel bijzonder bij zo’n groot moment”, vertelt Aran in de uitzending van zondagavond. ,,Team Rachel Hazes wil helemaal geen reactie geven, en ook geen felicitaties. Maar de band tussen Monique en Rachel is ook niet zo goed.”

LEES OOK:

Het lijden van Rachel Hazes: ‘Ik smeekte om een operatie’

Meer DenD