Dre Hazes geeft relatie met Sarah van Soelen toe

Andre Hazes
Door: Eva Steins
07-04-2021

Het hoge woord is er uit. Dre Hazes heeft toegegeven een relatie te hebben met influencer Sarah van Soelen. De zanger verklapt voor het eerst wat hij écht van haar vindt. ,,Ik ben gek op haar”…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hiermee bevestigt Dre het gerucht wat al sinds de breuk met Monique rondging. Zodra hij een punt achter de verloving met de moeder van zijn kind zette, gingen de geruchten dat hij zijn hart was verloren aan Sarah. En inderdaad: Dre was vanaf de breuk met Mo onafscheidelijk van de knappe influencer.

Beau

Als de zanger gisteravond aanschuift bij Beau om te praten over de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes volgend jaar, wordt hij ook even aan de tand gevoeld over de mysterieuze relatie van hem en Sarah.

Beau vraagt hem eerst naar de vader van Sarah, die volgens Dre een goede vriend is van hem. De talkshowhost vraagt zich hard op af of Dre deze man naast een goede vriend, ook als zijn schoonvader ziet. ,,Het is zeker een hele goede vriend en ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden”, zegt Dre met een stralend gezicht.

Vervolgens stelt Beau hem de vraag die iedereen hem wil stellen: is Sarah nou wel of niet zijn nieuwe liefde? Na een lange aarzeling zegt Hazes met zichtbare moeite: ,,Ehm ja. Ja. Ik ben wel gek op dat meisje ja.”

LEES OOK:

Rachel Hazes vindt Sarah van Soelen ‘helemaal leuk’

Meer DenD