Dré lacht Sarah uit: ‘Adriaan’

Blousegate
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het klikt onwijs tussen André en Sarah. Ook de goeie klik met elkaars familie ontbreekt niet. Toch kan André Hazes het niet laten een kleine sneer uit te delen aan zijn nieuwe vlam. 

Bassie & Adriaan

Sarah van Soelen draagt een blauwe blouse. Iets wat volgens André wel héél erg lijkt op de blouse van acrobaat Adriaan, bekend van artiestenduo Bassie en Adriaan. In zijn Instagramverhaal deelt de zanger een foto van Sarah, met daarnaast voor de vergelijking een foto van Adriaan. André plaatst daarbij de tekst: ,,Met Adriaan op pad!” 

Tekst gaat verder onder de foto.

Soortgelijke blouse als Monique

De blouse die Sarah draagt lijkt overigens wel heel erg veel op een blouse van Monique. Monique publiceerde enkele jaren geleden een foto, waarop ze de soortgelijke blouse droeg.  

Tekst gaat verder onder de foto.

‘Heel de dag te dollen met elkaar’

André houdt wel van een dolletje op zijn tijd. In het Instagramverhaal van Sarah is te zien hoe André doet alsof hij struikelt met een drankje in zijn hand. Volgens Sarah is André al de hele tijd aan het dollen met haar familie. ,,Zit heel de dag te dollen met elkaar”, aldus Sarah in haar Instagramverhaal. 

Sarah ‘houdt van’ Rachel Hazes

Afgelopen Moederdag bleek maar weer hoe hecht André en Sarah samen zijn. Sarah deelde een foto van Rachel Hazes met de tekst: ,,I love you”. De liefde is wederzijds. Rachel maakte eerder aan Shownieuws bekend enorm gek te zijn op de nieuwe vriendin van haar zoon. ,,Ik vind haar helemaal leuk en ze heeft hele lieve ouders. Ik ben haar en haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periode altijd klaar hebben gestaan voor André”, aldus Rachel aan Shownieuws. 

Tags

ANDRÉANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESHAZESHAZES FAMILIEHAZESFAMILIERACHEL HAZESSARAHSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck