Drie keer is scheepsrecht? Moeder Dotan in huwelijksbootje

Patty Harpenau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De moeder van Dotan, Patty Harpenau, is stiekem in het huwelijksbootje gestapt met haar buurman Michiel. De twee maakten vorige maand al bekend te gaan trouwen, maar de bruiloft zou eigenlijk pas in 2020 plaatsvinden. Door een verdrietige reden is die nu vervroegd.

Twijfelen

,,We zijn wat eerder getrouwd dan gepland”, zegt Patty tegen weekblad Story. ,,We hebben te maken gekregen met een ernstige ziekte binnen de vriendenkring. We hebben het daarom ook rustig en bescheiden gehouden.” Ondanks dat het huwelijk dus om een vervelende manier is vervroegd heeft het koppel genoten van hun dag.
Michiel vroeg Patty vorig jaar ten huwelijk. Patty zei ‘Ja’, maar later werd duidelijk dat ze eigenlijk twijfelde. Zo erg, dat ze er zelfs aan dacht om de bruiloft af te blazen. Uiteindelijk heeft ze toch besloten dat Michiel misschien wel de ware kan zijn.

De zoon van Patty is Dotan, de zanger die flink onder vuur lag door het ’trollenleger’ dat hij gebruikte om zichzelf populairder te maken. Ook Patty zou jaren geleden veel leugens hebben verteld om haar eigen imago op te poetsen.

Tags

BUURMANDOTANHUWELIJKLEUGENSMICHIELPATTY HARPENAUTROLLENTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck