Dries: ‘Ik zit zonder inkomen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Veel artiesten hebben de komende tijd geen optredens meer door het coronavirus. Een probleem voor een aantal van hen, want zij hebben geen grote buffer opgebouwd om een paar maanden zonder inkomsten te overleven. Een van hen is Dries Roelvink.

‘Klein buffertje’

Normaal treedt hij vaak op en gaat iedere dag naar de sportschool. Nu moet hij zichzelf thuis gaan vermaken. Hij heeft nu extra veel tijd voor zijn partner maar ook om te piekeren over zijn financiële situatie. Die ziet er namelijk niet al te rooskleurig uit. ,,De economie stortte al volledig in na een paar dagen. Het is ongekend. Ik ben ook zzp’er en iedereen denkt dat die Roelvink zich geen zorgen hoeft te maken. Maar daar vergissen mensen zich in. Financieel maak ik me hele grote zorgen. Ik had bij mijn boekingskantoor de komende weken tientallen boekingen in binnen- en buitenland staan, zegt de zanger tegen De Telegraaf. Hij laat weten dat al zijn boekingen geschrapt zijn. ,,Ik heb wel een klein buffertje, een paar maanden kan ik het nog wel uitzingen. Maar het moet niet langer duren want dan zie ook ik de bodem.”

Het is voor Dries, net zoals voor veel Nederlanders, te hopen dat er na 1 juni weer evenementen mogen plaatsvinden en Dries gewoon weer het podium op kan.

Tags

DRIES ROELVINKKLEIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie