Dries Roelvink verwacht een kleinkind

Door: Ditjes en Datjes
13-07-2019

Mediapersoonlijkheid Dave Roelvink heeft zijn leven een stuk gebeterd. De 25-jarige DJ stond de laatste jaren in een kwaad daglicht in de media door zijn wilde gedrag. Naast dat hij zichzelf een alcoholverbod heeft gegeven is hij ook klaar voor een gezinsuitbreiding met zijn vriendin Julia.

Vriendin heeft grote invloed

De tortelduifjes zijn nu drie jaar samen en Dave zegt dat hij zijn gebeterde levensstijl te danken heeft aan zijn Julia. „Zij is heel belangrijk voor mij. Zij is ook wel iemand waardoor ik een stuk rustiger ben geworden. Mensen kennen mij als een hele losse jongen. Nou ben ik natuurlijk wel wat ouder geworden, en met een advocaat op de bank word je natuurlijk wel iets rustiger dan met iemand die achter de bar werkt. Dus zij helpt mij heel erg in mijn ontwikkeling” vertelt een volwassen Roelvink aan Shownieuws.

Alcoholvrije feestjes

Hij drinkt al drie maanden geen druppel alcohol meer en dat bevalt hem heel goed. ,,Ik heb zelf gemerkt dat het zelf meedoen met het feest én werken op een feest nogal slopend is.”

Ongeduldige Dries

Vader Dries Roelvink staat te popelen om opa te worden. ,,Hij heeft veel geduld voor kinderen. Dus ik verwacht binnenkort wel een kleinkind” aldus papa Roelvink. Alhoewel ‘opa’ niet meer kan wachten vertelt zoon Dave dat hij en zijn vriendin alleen nog aan het oefenen zijn. ,,Als je het mag plannen, dan met een jaartje of twee. Maar dat kan je toch niet plannen, het moet gewoon zo mogen zijn. Ik hoop het!”

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen