Drijft de sportschool van Sarah van Soelen de spot met haar?

Sportschool noemt Sarah 'klein monstertje'
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na alle geruchten over een relatiebreuk met André Hazes, is Sarah van Soelen flink aan het sporten geslagen. Dagelijks is ze te vinden in de sportschool, maar het lijkt erop dat de sportschool de spot met haar drijft…

‘Met het kleine monster’

Na een lange stilte op haar Instagram, laat Sarah nu maar al te graag haar killerbody zien. Dagelijks staat ze te zweten in de sportschool en dat werpt duidelijk zijn vruchten af.

Ook de sportschool deelt beelden van een trainende Sarah. ,,Met het kleine monster”, wordt erbij geschreven. Drijft de sportschool nou de spot met haar?

Verhalen over Sarah

Sinds André en Sarah beiden naar een kliniek in Spanje geweest zijn, blijft de geruchtenmolen op volle toeren draaien. Sinds André weer voet op Nederlandse bodem heeft gezet, zijn de twee niet meer samen gezien. Volgens verschillende juicekanalen is het zo klaar als een klontje: de twee zijn niet meer samen.

Yvonne Coldeweijer wijdde er zelfs een hele YouTube video aan. ,,Ik heb van mijn bron gehoord dat André Sarah heeft gedumpt. Dat komt omdat hij de laatste tijd steeds vaker verhalen heeft gehoord over Sarah”, vertelt Yvonne.

Toch besluit Sarah zich niets aan te trekken van de verhalen die rondgaan en deelt haar privéleven weer volop met de buitenwereld. Dit in tegenstelling tot André Hazes, die zijn Instagram ineens op privé heeft gezet.

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIESARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck