‘Dronken Rick Brandsteder geweigerd op vlucht’

Rick mocht stomdronken niet vliegen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rick Brandsteder is gisteren op Malaga Airport gespot. Volgens omstanders had hij een glas in zijn hand en was hij stomdronken. ,,Hij smeekte of hij mee mocht, maar hij werd geweigerd”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Rick Brandsteder wilde gisterochtend vanaf Malaga het vliegtuig terug naar huis pakken. Maar voordat hij aankwam op het vliegveld, zou hij de hele nacht hebben gefeest.

‘Stomdronken’

,,Hij zwalkte zo door de hele vertrekhal”, schrijft Coldeweijer op Instagram, die beelden van Brandsteder op het vliegveld deelt. ,,Met glas in z’n hand. Stomdronken.”

Omstanders zagen hem ook bij de gate staan. ,,Waarbij hij smeekte of hij mee mocht, maar hij werd geweigerd. De spion dacht dat hij misschien de vlucht daarvoor had moeten hebben, maar dat hij die had gemist. Hij zag er volgens de spion uit alsof hij de nacht daarvoor had doorgehaald.”

‘Iedere avond feest’

Dat de presentator van gezelligheid houdt, werd onlangs al duidelijk toen er een gerucht rondging over zijn tijd bij Expeditie Robinson. In het komende seizoen neemt Rick het stokje over van Kaj Gorgels. Maar op het eiland zou hij zich vooral met andere zaken hebben beziggehouden.

,,Rick Brandsteder heeft het als nieuwe presentator van Expeditie Robinson onwijs naar zijn zin gehad”, meldde Juicechannel. ,,Hij heeft daar met meerdere collega’s van de crew het bed heeft gedeeld. Het maakte hem allemaal niet uit wie het was of hoe oud, het was iedere avond feest met een andere dame.”

Tags

DRONKENEXPEDITIE ROBINSONRICK BRANDSTEDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie