Droom Glennis Grace nog steeds niet uitgekomen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nog een keer moeder worden: dat is een van de grote dromen van Glennis Grace (41). Ze is dolgelukkig met haar 13-jarige zoon Anthony en haar vriend Lévy, die zestien jaar jonger is dan de zangeres. Ze hoopt dan ook dat ze snel het goede nieuws van de daken kan schreeuwen.

Oefenen

Helaas is het nog niet zo ver, maar ze kan niet wachten tot ze zwanger is. De zangeres heeft al eens in Margriet verteld dat Lévy graag vader wordt en het liefst als hij nog redelijk jong is. Dat komt voor Glennis natuurlijk goed uit, want door haar leeftijd kan zijn geen jaren meer wachten met een broertje of zusje krijgen voor Anthony. ,,Ik hoop zo dat het me gegund is. We oefenen flink”, vertelde Glennis aan radiozender FunX. 

 Toen de twee elkaar ontmoette hadden ze geen van beide het idee dat het leeftijdsverschil zo groot zou zijn. ,,Hij vroeg hoe oud ik was, hij dacht dat ik 28 was. Maar ik was al 39”, zegt Glennis nu tegen weekblad Weekend. ,,En ik dacht dat hij ongeveer 30 was. Toen ik hem vroeg waar hij woonde, zei hij dat dat bij zijn ouders thuis was. Bleek hij pas 23 te zijn.” Ondanks hun leeftijden bleven ze met elkaar afspreken en werd de relatie op den duur een stuk serieuzer. Gelukkig kan Anthony het ook goed vinden met Lévy: ,,Ze stoeien veel samen en kunnen het prima met elkaar vinden. Ik heb weleens een vriend gehad die jaloers was op Anthony. Tja, dan is het snel voorbij.”

Tags

ANTHONYBABYDROOMGLENNIS GRACELEVYVERKERINGVRIENDZOONZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck