Duitse media: Alexia kan toekomstig model worden

De modelpotentie van Alexia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Velen waren gisteren onder de indruk toen Alexia op Koningsdag poseerde voor alle fotografen. Volgens Duitse media kan de prinses zelfs model worden!

Alexia blijkt niet alleen een echte fashionista te zijn, maar ook veel potentie te hebben om model te worden. Dat werd gisteren duidelijk tijdens Koningsdag.

Model Alexia

Volgens het Duitse Bunte is het net alsof er een wereldberoemde artiest op het podium verschijnt wanneer het Nederlandse publiek Alexia ziet. De reactie van het publiek sprak boekdelen toen Alexia gisteren verscheen op Koningsdag. Ook weet ze precies hoe ze voor de fotografen moet poseren. Een echt model, zo stelt Bunte.

Fashionista

Alexia kwam speciaal voor Koningsdag over vanuit haar kostschool in Wales om samen met haar zussen en ouders de verjaardag van Willem-Alexander te vieren in Maastricht. Alexia, die een echte fashionista is en altijd meeloopt met de laatste mode, verscheen gisteren wederom in een prachtige outfit. Ze had een tweedelig, groen pak aan van de Spaanse modeketen Zara.

Dat de Nederlandse prinses dol is op de kleding van de Zara, werd al eerder duidelijk. Bij de jaarlijkse zomerfotosessie van het koninklijk gezin verscheen Alexia in een wijde groene jeans die ze ook bij de Zara vandaan heeft. Het blijkt zelfs één van haar favoriete kledingstukken te zijn, want ook bij een klimaatprotest in Wales droeg ze de broek.

Tags

AMALIAARIANEKONINGSDAGMAXIMAMODELPRINSES ALEXIAPRINSES ALEXIAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck