Duncan gaat schrijven met Zweed John Lundvik

Door: DitjesDatjes
23-05-2019

HILVERSUM – Duncan Laurence heeft in Tel Aviv telefoonnummers uitgewisseld met de Zweedse songfestivalkandidaat John Lundvik, die net als Duncan veel jurypunten had vergaard. “We gaan gewoon een keertje schrijven samen, dus dat gaat helemaal goed komen”, zei Duncan donderdag in de Coen en Sander Show op Radio 538. Duncan begrijpt de teleurstelling van de Zweedse zanger. “Dat is toch logisch, zijn teleurstelling na zoveel spanning.”

De Nederlandse songfestivalwinnaar is momenteel in Duitsland voor interviews. “Er is nu super veel vraag. Ik vind het leuk promo’s te doen en lekker veel op te treden, kom maar op!” De interesse van Europa merkt hij ook aan de kaartverkoop voor zijn Europese tournee. Onder meer in Londen, Keulen, München, Wenen, Hamburg en Berlijn verhuist hij naar grotere zalen en Antwerpen is aan de tournee toegevoegd.

Duncan beseft steeds meer dat hij heeft gewonnen. “Het begint nu allemaal een beetje te landen. Het was aanvankelijk zo’n rollercoaster van emoties. Je ziet alle jaren van werk, studeren en zingen langs flitsen. Dat is een emotioneel geheel, maar het begint langzaam te landen.”

Duncan weet door zijn volle agenda nog niet wanneer hij in Nederland wordt gehuldigd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen