Duncan verzaakt coachplicht: ‘Niet aanwezig voor kritische vragen’

Duncan duikt onder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mia Nicolai en Dion Cooper zijn afgelopen weekend naar Liverpool afgereisd om zich voor te bereiden op het Eurovisiesongfestival. Maar bij het persmoment op Schiphol was coach Duncan Laurence nergens te bekennen. ,,Hij is zo bang voor pers en kritische vragen…”

Mia en Dion zijn zondagochtend vertrokken naar Liverpool en vandaag staat al de eerste repetitie op het grote podium van het Eurovisiesongfestival op de planning. Op dinsdag 9 mei vindt de halve finale plaats en hun lied Burning Daylight heeft de afgelopen weken een verandering ondergaan. Mia en Dion zingen nu anderhalve toon hoger dan voorheen.

Nieuwe versie

Afgelopen vrijdag was de nieuwe versie al te horen in de talkshow Khalid & Sophie. Na twee eerdere valse optredens klonk het duo dit keer níet vals. De nieuwe versie van het nummer zorgt weer voor vertrouwen bij het Nederlandse publiek.

Duncan ontwijkt de pers

Toch lijkt coach Duncan er niet gerust op, want tijdens het persmoment op Schiphol afgelopen weekend was hij nergens te bekennen. En dat terwijl hij wél in hetzelfde vliegtuig zat. ,,Duncan was weer niet aanwezig bij het Schipholmomentje van Mia en Dion”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Hij is zo bang voor pers en kritische vragen…”

‘Jong en onervaren’

Volgens Yvonne is Duncan geen goede coach voor het Songfestival-duo. ,,Eigenlijk nog te jong en onervaren om coach te kunnen zijn, zoals Ilse dat voor hem was.”

Mia en Dion open

Daarentegen waren Mia en Dion dit keer wél open naar de pers toe. ,,Hun hele energie is ook anders na de aanpassing”, concludeert Coldeweijer. ,,Hoe ze eerst arrogant waren naar de pers, zijn ze nu zo open, kwetsbaar en eerlijk. Alsof eindelijk iemand heeft geluisterd naar de zorgen die ze wellicht al maandenlang hebben geuit.”

Tags

DION COOPERDUNCAN LAURENCEEUROVISIE SONGFESTIVALMIA NICOLAIYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck