Dus toch: Frank en Rogier leggen het bij

Frank en Rogier
Door: Eva Steins
23-12-2020

Er komt een einde aan een van de meest meeslepende showbizz-relatiebreuken van 2020. Paleis voor een Prikkie-sterren Frank Jansen en Rogier Smit hebben het na maanden van drama weer bijgelegd. ,,We said yes…”

Het heeft de gemoederen flink bezig gehouden: zijn Frank en Rogier nou wel of niet samen? Het stel trok een ware beerput open over elkaar via de bladen. Vooral Rogier smeet álle vuile was zo de straat op. De twee verklaarden elkaar via de bladen de oorlog, tot grote frustratie van RTL. Die legde het stel een mediaverbod op, maar ook dat snoerde hun de mond niet…

Uit elkaar

Het verlossende woord kwam van Frank: die kondigde in de Privé de scheiding van hem en Rogier aan. Maar kort erna bleek de vork toch anders in de steel te zitten.

Zowel Frank als Rogier lieten weten dat er niets klopte van het verhaal in de Privé. Duidelijkheid over hun situatie gaven ze niet: het enige wat zij verklaarden is dat het om een oud verhaal zou gaan.

Komt er nu dan toch een einde aan het gespeculeer over de relatie van Frank en Rogier? Nou, nee… Rogier plaatst een foto van hem en Frank op Instagram waarbij hij schrijft ,,We said yes!”

Op de foto is te zien hoe de heren elkaars hand schudden. Wat zal het zijn waarop zij ‘ja’ zeggen?

LEES OOK:

Rogier én Frank reageren op scheidingsgeruchten

Meer DenD