Edsilia Rombley wil vaker met Kenny B studio in

Door: DitjesDatjes
30-06-2020

Edsilia Rombley hoopt dat haar samenwerking met Kenny B niet beperkt blijft tot een eenmalig project. De zangeres wil zeker nog een keer iets met hem opnemen, vertelt ze tegen BuzzE.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik heb tegen hem gezegd: dit is niet de laatste keer. Ik weet niet hoe en wanneer, al duurt het 100 jaar, maar dit is niet de laatste keer”, zegt Edsilia. De twee brachten afgelopen vrijdag hun zomers klinkende duet Goed voor mij uit.

Volgens Edsilia is Kenny “een heel inspirerende en leuke man”. “Ik mag hem heel graag”, aldus de zangeres. Ze heeft een zwak voor Kenny sinds hij haar naam ‘leende’ in zijn hit Parijs waarin Kenny zijn ideale vrouw beschreef als “een kruising tussen Doutzen, Edsilia en Anouk”. “Ik was daar heel vereerd over”, kijkt Edsilia terug. Toen de vraag ontstond met wie ze een duet wilde opnemen voor haar nieuwe album, was de keuze dan ook snel gemaakt.

“Ik belde hem en zei: we moeten iets samen doen. Hij zei al ja voordat ik uitgepraat was”, lacht de zangeres. De twee hebben nu de smaak te pakken en willen graag nog eens iets met elkaar doen. “Hij heeft zulke goede ideeën en maakt daarnaast hele mooie liedjes. Ik heb via Zoom al veel mogen horen. Ik hoop toch echt dat we nog een keer samen mogen zingen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD