Edvard Niessing laat Milika achter zich, en gaat verder met Selma

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Edvard Niessing zit niet alleen deze kerst. Samen met zijn kersverse vriendin Selma viert hij de feestdagen.

Vlinders

De liefde is nog pril: volgens de voormalig RTL-nieuwslezer kennen ze elkaar net een paar weken. Maar toch komt hij al naar buiten met de relatie. “Heerlijk toch? Ik heb weer vlinders in mijn buik!”, vertelt Niessing aan Weekend.
De 69-jarige Niessing leerde zijn nieuwe vlam kennen via Facebook. Een beetje wennen is het nog wel voor Selma: “Selma komt niet uit de showbizz, dus voor haar is het wel vreemd”.

Hoewel de liefde nog pril is, en Selma dus niet gewend is aan alle aandacht zijn ze al wel samen naar een feestje geweest als koppel. “Het voelt goed, dus waarom niet?”, zegt Niessing daarover.

Milika

Eerder dit jaar had Niessing een korte relatie met Milika Peterzon. Na een paar weken gingen ze al uit elkaar, maar het heeft wel z’n sporten nagelaten bij Niessing. “Milika is een fantastische vrouw en mijn gevoelens voor haar zijn niet verdwenen.” Voor hem kwam het bericht van Milika dat ze de relatie wilde verbreken onverwacht.

Milika en Niessing kenden elkaar van de televisiewereld. Na een dubbele hersenbloeding in 2014 bleef Milika last houden en werd nooit meer helemaal de oude. Ze leed aan geheugenverlies en is halfzijdig blind.

Tags

EDVARD NIESSINGEENZAAMFACEBOOKKERSTLIEFDEMILIKA PETERZONSELMAVRIENDENVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck