Edvard Niessing opnieuw single

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Edvard Niessing (70) brengt zijn oude dag wederom alleen door. Hij is namelijk opnieuw single. ‘Zijn’ Selma bleek toch niet de ware te zijn. En dat terwijl hij een jaar geleden nog tot over zijn oren verliefd op haar was.

Respect

,,Selma en ik zijn uit elkaar”, vertelt Evard aan weekblad Story. ,,Dat hoofdstuk is klaar. Waar verschillen te groot zijn, moet je het niet gaan forceren. Ook uit respect voor elkaar.” Helaas is de oud-presentator wel verdrietig door de break-up. ,,Als je me vraagt of ik het leuk vind dat het over is, zeg ik ‘nee’. Maar als je me vraagt of ik de neiging heb om onder de tram te stappen, dan zeg ik ook ‘nee’. Mijn gevoel zit daar een beetje tussenin.”

Milika Peterzon

Evard hoopte dat Selma zijn laatste vriendin zou zijn, want als het aan hem lag ging het nooit uit. ,,Als je een vriendschap hebt met iemand, dan hoop je dat deze voor eeuwig mag zijn. Werk je ergens, dan hoop je dat je er je pensioen gaat halen. Als je verliefd bent, hoop je dat je uiteindelijk met elkaar zult gaan trouwen. Loopt dat anders, dan kun je weinig anders doen dan dat te accepteren.” Hij benadrukt dat hij door zijn levenservaring wel gewend is aan liefdesverdriet. Daarmee doelt hij onder andere op de relatie met Milika Peterzon. Op haar was hij stapelverliefd, maar na twee mooie maanden maakte zij het uit. Hij hoopte op een verzoening, maar helaas, zij was er echt klaar mee. Ruim een jaar later kijkt hij met andere ogen naar hun relatie. ,,Milika en ik hebben geen contact meer. De manier waarop zij met mij is omgegaan, is op zijn zachtst gezegd niet chic geweest.”

Tags

EDVARD NIESSINGMILIKA PETERZONSELMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie